Naaiatelier Modeliefjemaakt

handgemaakte verzwaringsdekens en andere (verzwaarde) producten

Waar staat Modeliefjemaakt voor?

Dag 1: Ons verhaal 
#marchmeetthemaker⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wij zijn modeliefjemaakt en hebben als doel het maken van betaalbare verzwaringsdekens om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
3 jaar geleden bleek onze eigen zoon Qwin er 1 nodig te hebben maar de reguliere dekens waren te duur, of gevuld met plastic. Wij wilden voor hem geen saaie dure deken gevuld met plastic dus begon ik een zoektocht naar de ideale vulling.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Meer dan 40 proefzakjes met diverse vullingen kwamen onder de naaimachine vandaan. En de korrel van witte kwarts bleek de ideale match.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik maakte er een deken mee voor Qwin en deelde dit op instagram. Direct enthousiaste reacties of ik ze ook op bestelling kon maken.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Inmiddels hebben wij een professioneel naaiatelier en maken wij tussen de 100 en 150 bestellingen per maand. Wij ja 😉 want mijn man kan inmiddels ook achter de naaimachine. En maakt alle kussens, nekkussens, beanbags en knikkerdoolhoven. Knap he?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De enorme voldoening die we krijgen als we lezen hoe erg mensen gebaat zijn bij onze dekens en producten is onbetaalbaar. Mensen die na jaren weer een goede nachtrust hebben, Angsten die afnemen, schoolprestaties die verbeteren of pijnklachten die afnemen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wij hopen nog jarenlang vele mensen blij te maken met onze verzwaringsdekens. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wij vinden het ook erg leuk als je helpt ons bereik te vergroten door af en toe een berichtje te delen ❤️

Www.modeliefjemaakt.nl
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Open chat
1
Stuur me een WhatsApp berichtje...
Hallo, waarmee kunnen we je helpen? We proberen je z.s.m. te beantwoorden, dit kan even duren...