Stoffenkeuze

Hier kunt u alle beschikbare stoffen bekijken. Heeft u een speciale wens die hier niet bij staat? Neemt u dan contact met ons op. Een aantal stoffen heeft een meerprijs. Dit staat vermeldt achter de stofnaam.

De deken wordt standaard gemaakt uit 1 print/stof.
Bij het uitkiezen van uw print geeft u bij het bestellen 2 keuzes aan. Dit heeft er mee te maken dat er een (kleine) mogelijkheid is dat stofkeuze 1 niet meer op voorraad is. Wij maken de deken dan, zonder verder overleg, in stofkeuze 2. Bij deze stofkeuze staan geen meerprijs stoffen. Heeft u bij stofkeuze 1 een meerprijs stof en wilt u wel een meerprijs stof als 2e keuze, kunt u dat in het opmerkingen veld aangeven.

Stoffen
De door ons gebruikte stoffen zijn van katoen, katoencanvas en in sommige gevallen zit er een deel (max. 15%) polyester in). Alle effen stoffen zijn 100% katoen. Kleuren kunnen iets afwijken van de onderstaande afbeeldingen.

Opties
– Verschillende voor en achterkant (meerprijs 15,00)
– Effen stof, 16 kleuren mogelijk (zie onderaan stoffenpagina)
– Deelbare verzwaringsdeken d.m.v. rits (meerprijs 25,00)

Effen stof
Hieronder staan onze 16 effen stoffen. De effen stoffen zijn van 100% katoen. Kleuren kunnen iets afwijken van de plaatjes. Wilt u een andere achterzijde in effen, dan kunt u bij stofkeuze 2 een effen kleur aanvinken.

Open chat
1
Stuur me een WhatsApp berichtje...
Hallo, waarmee kunnen we je helpen? We proberen je z.s.m. te beantwoorden, dit kan even duren...