Modeliefjemaakt

verzwaringsdekens en andere verzwaarde producten

Stoffenkeuze

Hier kunt u alle beschikbare stoffen bekijken. Heeft u een speciale wens die hier niet bij staat? Neemt u dan contact met ons op. Indien de stof een meerprijs heeft staat dit vermeldt achter de stofnaam.

Stofkeuze 1 en 2
Uw verzwaringsdeken wordt standaard gemaakt uit 1 print/stof. Bij het uitkiezen van uw print geeft u bij het bestellen 2 keuzes aan. Dit heeft er mee te maken dat er een (kleine) mogelijkheid is dat stofkeuze 1 niet meer op voorraad is. Wij maken de deken dan, zonder verder overleg, in stofkeuze 2. Bij stofkeuze 2 staan geen meerprijs stoffen. Heeft u bij stofkeuze 1 een meerprijs stof en wilt u ook een meerprijs stof als 2e keuze, kunt u dat in het opmerkingen veld aangeven. Bestellen kan in onze webshop >>

Stoffen
De door ons gebruikte stoffen zijn van katoen/ katoencanvas en in sommige gevallen zit er een deel (15%) polyester in. Alle effen stoffen zijn 100% katoen. Kleuren kunnen iets afwijken van de onderstaande afbeeldingen.

Opties
– Verschillende voor- en achterkant
(meerprijs € 19,00)
– Deelbare verzwaringsdeken d.m.v. rits
(meerprijs € 25,00)

Effen stof
Hieronder staan onze effen stoffen. De effen stoffen zijn van 100% katoen. Kleuren kunnen iets afwijken van de afbeeldingen.

Open chat
1
Stuur me een WhatsApp berichtje...
Hallo, waarmee kunnen we je helpen? We proberen je z.s.m. te beantwoorden, dit kan even duren...