Naaiatelier Modeliefjemaakt

handgemaakte verzwaringsdekens en andere (verzwaarde) producten

Over ons

Wij zijn Romy en Waldo. Vanuit ons naaiatelier in Breukelen werken we aan de producten van ModeliefjeMaakt. Momenteel zijn dat vooral veel verzwaringsdekens en andere verzwaringsproducten. Maar ook grote maten rompers, schorten, tassen en meer.

Wij werkten tot maart 2020 vanuit huis, omdat we een zwaar gehandicapte zoon hebben, Qwin, die we samen thuis verzorgden. Dit was ook de reden dat we interesse kregen in de speciale verzwaringsdekens en -kussens die we nu zelf maken. Veel van de reeds beschikbare verzwaringsdekens waren of heel duur, of gevuld met plastic korrels (granulaat). Ook waren de meeste dekens relatief licht. Na veel onderzoek en in samenwerking met fysiotherapeuten en sensorische ergotherapeuten zijn wij tot ons huidige product gekomen en onze advies gewichtentabel.

ons atelier in Breukelen

Begin 2020 liepen de aanvragen voor dekens zo op dat we zijn verhuisd naar een bedrijfsverzamelgebouw in Utrecht, vlakbij ons huis. Qwin ging bijna elke dag mee en had daar zijn eigen plek. Op dagen dat hij niet mee ging kreeg hij zorg van een PGB’er thuis. In 2022 zijn wij verhuisd naar een eigen pand in Breukelen. Qwin gaat niet meer mee, die gaat ’s ochtends naar de dagopvang van Villa ExpertCare in Vleuten.

Mijn man helpt mij in mijn bedrijf. Wij doen alles zelf.

Van de inkoop van stoffen en vulling (een natuurlijk kwarts –>), het controleren en drogen van de natuurlijke vulling, het afmeten, knippen, naaien (uiteraard), inpakken en versturen. En uiteraard de administratie, website, Facebook, Instagram etc.

Dit vergt behoorlijk veel tijd en dat kan alleen op dagen dat Qwin zich goed voelt en ook onze andere zoon en dochter op school zijn.

Mijn man en ik

Naast de verzwaringsdekens en verzwaarde schoonkussens, maken we sinds maart 2020 ook slaaptunnels, verzwaarde nekkussens en oogmaskers. Sinds begin 2021 maken we ook verzwaarde bankdekens. Ook maak ik af en toe andere dingen, zoals (grote maten) rompers, hydrofieldoeken, leuke bedrukkingen voor T-shirts, tassen etc. Soms maak ik er wat extra en zet deze ook te bestellen in mijn webwinkel.

Direct naar de webwinkel >>

Open chat
1
Stuur me een WhatsApp berichtje...
Hallo, waarmee kunnen we je helpen? We proberen je z.s.m. te beantwoorden, dit kan even duren...