Modeliefjemaakt.nl

verzwaringsdekens, kussens en meer

Over ons

De werkplek van Modeliefjemaakt
De werkplek van Modeliefjemaakt

Ik ben Romy. Vanuit huis werk ik aan de producten van Modeliefje Maakt. Momenteel zijn dat vooral veel verzwaringsdekens.

Ik werk vanuit huis omdat ik een zwaar gehandicapte zoon heb, Qwin, die ik, samen met mijn man, thuis verzorg. Dit is ook de reden dat ik interesse kreeg in de speciale verzwaringsdekens en -kussens die ik nu zelf maak. 

Mijn man helpt mij in mijn bedrijf. Alles verzorgen wij zelf. Van de inkoop van stoffen en vulling (een natuurlijk kwarts –>), het wassen en drogen van de vulling, afmeten en -tekenen, naaien (uiteraard), inpakken en versturen. En uiteraard de administratie, website, Facebook, Instagram etc. Dit vergt behoorlijk veel tijd en dat kan alleen op dagen dat Qwin zich goed voelt en ook onze andere zoon en dochter op school zijn. Hierdoor kan het soms zo zijn dat zelfs de gemiddelde levertijd van 8 weken niet gehaald wordt. We doen echter ons best om de dekens zo snel mogelijk af te krijgen en op te sturen.

Qwin en ik achter de naaimachine
Qwin en ik achter de naaimachine

Naast de verzwaringsdekens maak ik ook regelmatig andere dingen, zoals (grote maten) rompers, hydrofieldoeken, leuke bedrukkingen voor T-shirts, tassen etc. Soms maak ik er wat extra en zet deze ook te bestellen in mijn webwinkel.