Over ons

Ik ben Romy. Vanuit mijn atelier in Utrecht werk ik aan de producten van ModeliefjeMaakt. Momenteel zijn dat vooral veel verzwaringsdekens.

Ik werkte vanuit huis, omdat ik een zwaar gehandicapte zoon heb, Qwin, die ik, samen met mijn man, thuis verzorg. Dit is ook de reden dat ik interesse kreeg in de speciale verzwaringsdekens en -kussens die ik nu zelf maak. Begin 2020 liepen de aanvragen voor dekens zo op dat we zijn verhuisd naar een eigen naaiatelier vlakbij huis. Qwin gaat elke dag mee en heeft daar zijn eigen plek.

Mijn man helpt mij in mijn bedrijf. Alles verzorgen wij zelf. Van de inkoop van stoffen en vulling (een natuurlijk kwarts –>), het controleren en drogen van de natuurlijke vulling, afmeten en -tekenen, naaien (uiteraard), inpakken en versturen. En uiteraard de administratie, website, Facebook, Instagram etc. Dit vergt behoorlijk veel tijd en dat kan alleen op dagen dat Qwin zich goed voelt en ook onze andere zoon en dochter op school zijn. Hierdoor kan het soms zo zijn dat zelfs de gemiddelde levertijd van 8 weken niet gehaald wordt. We doen echter ons best om de dekens zo snel mogelijk af te krijgen en op te sturen.

Qwin en ik achter de naaimachine
Qwin en ik achter de naaimachine

Naast de verzwaringsdekens maak ik ook regelmatig andere dingen, zoals (grote maten) rompers, hydrofieldoeken, leuke bedrukkingen voor T-shirts, tassen etc. Soms maak ik er wat extra en zet deze ook te bestellen in mijn webwinkel.

Open chat
1
Stuur me een WhatsApp berichtje...
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?
Powered by