Modeliefjemaakt

verzwaringsdekens en andere verzwaarde producten

Over ons

Ik ben Romy. Vanuit mijn naaiatelier in Utrecht werk ik aan de producten van ModeliefjeMaakt. Momenteel zijn dat vooral veel verzwaringsdekens en andere verzwaringsproducten.

Ik werkte tot maart 2020 vanuit huis, omdat ik een zwaar gehandicapte zoon heb, Qwin, die ik, samen met mijn man, thuis verzorg. Dit is ook de reden dat ik interesse kreeg in de speciale verzwaringsdekens en -kussens die ik nu zelf maak. Veel van de reeds beschikbare verzwaringsdekens waren of heel duur, of gevuld met plastic korrels (granulaat). Ook waren de meeste dekens relatief licht. Na veel onderzoek en in samenwerking met fysiotherapeuten en sensorische ergotherapeuten zijn wij tot ons huidige product gekomen en onze advies gewichtentabel.

Begin 2020 liepen de aanvragen voor dekens zo op dat we zijn verhuisd naar een bedrijfsverzamelgebouw in Utrecht, vlakbij ons huis. Qwin gaat bijna elke dag mee en heeft daar zijn eigen plek. Op dagen dat hij niet mee gaat krijgt hij zorg van een PGB’er thuis.

Mijn man helpt mij in mijn bedrijf. Derhalve verzorgen wij alles zelf. Van de inkoop van stoffen en vulling (een natuurlijk kwarts –>), het controleren en drogen van de natuurlijke vulling. Maar ook afmeten, naaien (uiteraard), inpakken en versturen. En uiteraard de administratie, website, Facebook, Instagram etc.

Dit vergt behoorlijk veel tijd en dat kan alleen op dagen dat Qwin zich goed voelt en ook onze andere zoon en dochter op school zijn. Hierdoor kan het soms zo zijn dat de beoogde levertijd niet gehaald wordt. We doen echter ons best om alle bestellingen zo goed en snel mogelijk af te krijgen en op te sturen.

Mijn man en ik

Naast de verzwaringsdekens en verzwaarde schoonkussens, maken we sinds maart 2020 ook slaaptunnels, verzwaarde nekkussens en oogmaskers. Sinds begin 2021 maken we ook verzwaarde bankdekens. Ook maak ik af en toe andere dingen, zoals (grote maten) rompers, hydrofieldoeken, leuke bedrukkingen voor T-shirts, tassen etc. Soms maak ik er wat extra en zet deze ook te bestellen in mijn webwinkel.

Direct naar de webwinkel >>

Open chat
1
Stuur me een WhatsApp berichtje...
Hallo, waarmee kunnen we je helpen? We proberen je z.s.m. te beantwoorden, dit kan even duren...