Naaiatelier Modeliefjemaakt

handgemaakte verzwaringsdekens en andere (verzwaarde) producten

Nieuwe producten: rompers en vesten!

Er zijn nieuwe producten ontwikkeld en deze zijn toegevoegd aan onze webshop. Zo hebben we sinds kort (grote maten) rompers in diverse prints. Omdat onze gehandicapte zoon in een rolstoel zit draagt hij altijd een romper. Zo blijft ook z’n rug altijd lekker bedekt en warm. Maar omdat hij het snel te warm heeft, draagt hij de romper tegelijk ook als bovenkleding. Als t-shirt als het ware. En dus waren we altijd op zoek naar rompers in leuke, vlotte, hippe prints. En die waren/zijn er, naar onze mening, in grote maten te weinig. En daarom brengen wij deze op de markt. Met een regelmatig wisselende selectie prints. Levertijd tussen de 1 en 10 dagen. Meer informatie >>

Naast de grote maten rompers hebben we ook het verzwaarde vest toegevoegd aan de shop. Een verzwaringsvest kan gebruikt worden voor ontspanning, hulp bij concentratie op school, en tijdens therapie. 

Het vestje kan gebruikt worden bij diverse aandoeningen zoals adhd, autisme, sensorische integratie stoornissen, overprikkeling, syndroom van down etc. 

Het gewicht van het vestje kan je naar wens van de gebruiker aanpassen doormiddel van kleine gewichtzakjes die je aan de binnenkant van het vest stopt. Wij adviseren maximaal 5% van het lichaamsgewicht, of gebruik onder toezicht van een fysiotherapeut of sensorische ergotherapeut.
Meer informatie >>

Open chat
1
Stuur me een WhatsApp berichtje...
Hallo, waarmee kunnen we je helpen? We proberen je z.s.m. te beantwoorden, dit kan even duren...