Modeliefjemaakt

verzwaringsdekens en andere verzwaarde producten

Levertijd

Alle producten van Modeliefjemaakt worden met de hand in Utrecht gemaakt. De levertijd van nieuwe bestellingen van verzwaringsdekens en verzwaarde bankdeken is ongeveer 6 weken.

De levertijd van verzwaringsdekens bedraagt ongeveer 6 weken. Dit is een indicatie. Voor schoot-/, nekkussens, slaaptunnels en oogmaskers is de levertijd enkele dagen. Deze proberen we z.s.m. te produceren en versturen, zie onderstaand:

  • Verzwaringsdekens, maat M t/m XXXL; 6 weken
  • Verzwaringsdekens maat S; 1 tot 4 weken
  • Verzwaarde bankdekens; 6 weken
  • Nekkussens, Schootkussens, Slaaptunnels, Oogmaskers, Knuffels, Rompers, Friemeldoekjes, Doolhofjes;
    1 tot max 10 dagen
  • Cadeaubon; 2 werkdagen
Bestellingen van Modeliefjemaakt worden verzonden met PostNL

Wilt u, NA 5 weken, meer informatie over de levertijd van uw bestelling? Stuurt u ons dan een e-mail (kan ook via contactformulier) met uw ordernummer. Dan kijken we het voor u na.

Soms halen we de levertijd niet door bijvoorbeeld een (school)vakantie of door ziekte. Daarnaast hebben wij fulltime zorg voor onze ZEMVB (zeer ernstig meervoudig verstandelijk beperkte) zoon Qwin.

Besteld u meerdere producten tegelijk met verschillende levertijden, dan geldt de langste levertijd.

Als uw deken klaar is gaat deze met de pakketpost (PostNL) mee, wij versturen twee tot drie keer per week, meestal op woensdag en vrijdag. U ontvangt dan per e-mail een track-and-trace code zodat u zelf kunt zien wanneer de deken wordt geleverd.

De mail wordt verzonden zodra wij de verzending klaar maken, het kan dan soms nog een dag duren voordat we het pakket aanbieden aan PostNL.

Wij doen onze uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren.

Afhalen in Utrecht
Wij hebben geen fysieke winkel, toch hebben we de mogelijkheid dat u uw bestelling komt afhalen. U ontvangt dan, als uw bestelling klaar ligt, een e-mail met onze adresgegevens en het verzoek aan ons door te geven wanneer u wilt komen, wij zijn namelijk ook tijdens onze openingstijden niet altijd aanwezig.


Bij het afhalen s.v.p. aanbellen via de intercom (modeliefjemaakt). Niet naar binnen gaan als de deur al open is, we zitten in een bedrijfsverzamelgebouw en weten dan niet dat u binnen bent.

Openingstijden:
ma. t/m vr. 09.30 – 13.30 uur

Open chat
1
Stuur me een WhatsApp berichtje...
Hallo, waarmee kunnen we je helpen? We proberen je z.s.m. te beantwoorden, dit kan even duren...