Modeliefjemaakt

verzwaringsdekens en andere verzwaarde producten

Modeliefjemaakt

Levertijd

Levertijd en Corona >>
De levertijd van bestelde verzwaringsdekens ligt tussen de 12 en 14 weken. We werken er hard aan om de levertijd z.s.m. terug te laten lopen. De levertijd voor nieuw bestelde verzwaringsdekens is ongeveer 12 weken. 

UPDATE 12/03/2020
Helaas was ons hele gezin in februari geveld door Corona. We zijn nu weer op volle kracht aan ’t werk met alle bestellingen!

Wilt u, NA de 12 weken, meer informatie over de levertijd van uw bestelling? Stuurt u ons dan een e-mail (kan ook via contactformulier) met uw ordernummer. Dan kijken we het voor u na.

De levertijd van verzwaringsdekens bedraagt ongeveer 12 weken. Voor schoot-/, nekkussens, slaaptunnels en oogmaskers is de levertijd enkele dagen. Deze proberen we z.s.m. te produceren en versturen, zie onderstaand:

  • Verzwaringsdekens; 12 weken
  • Nekkussens; 2 tot maximaal 10 dagen
  • Schootkussens; 2 tot maximaal 10 dagen
  • Slaaptunnels; 2 tot maximaal 10 dagen
  • Oogmaskers; 2 tot maximaal 10 dagen
  • Cadeaubon; 2 werkdagen

Besteld u meerdere producten tegelijk met verschillende levertijden, dan geldt de langste levertijd.

Soms halen we deze levertijd niet door bijvoorbeeld een (school)vakantie of door ziekte. Daarnaast hebben wij fulltime zorg voor onze ZEMVB (zeer ernstig meervoudig verstandelijk beperkte) zoon Qwin.

Als uw deken klaar is gaat deze met de pakketpost (PostNL) mee. U ontvangt dan per e-mail een track-and-trace code zodat u zelf kunt zien wanneer de deken wordt geleverd. De mail wordt verzonden zodra wij de verzending klaar maken, het kan dan soms nog een dag duren voordat we het pakket aanbieden aan PostNL.

Afhalen in Utrecht
Er is ook een mogelijkheid dat u uw bestelling komt afhalen. U ontvangt dan, als uw bestelling klaar ligt, een email met adresgegevens en openingstijden en het verzoek aan ons door te geven wanneer u komt, wij zijn namelijk ook tijdens onze openingstijden niet altijd aanwezig.
Bij het afhalen s.v.p. aanbellen via de intercom (modeliefjemaakt). Niet naar binnen gaan als de deur open is, we zitten in een bedrijfsverzamelgebouw en weten dan niet dat u binnen bent.

Wij doen onze uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren.

Levertijd en Corona >>

Open chat
1
Stuur me een WhatsApp berichtje...
Hallo, waarmee kunnen we je helpen? We proberen je z.s.m. te beantwoorden, dit kan even duren...