Modeliefjemaakt

verzwaringsdekens en andere verzwaarde producten

Modeliefjemaakt

Levertijd

Alle producten van Modeliefjemaakt worden met de hand in Utrecht gemaakt. De levertijd van nieuwe bestellingen van verzwarinsdekens en verzwaarde bankdeken is ongeveer 8 weken.

De levertijd van verzwaringsdekens bedraagt ongeveer 8 weken. Dit is een indicatie. Voor schoot-/, nekkussens, slaaptunnels en oogmaskers is de levertijd enkele dagen. Deze proberen we z.s.m. te produceren en versturen, zie onderstaand:

  • Verzwaringsdekens, maat M t/m XXXL; 8 weken
  • Verzwaringsdekens maat S; 1 tot 4 weken
  • Verzwaarde bankdekens; 8 weken
  • Nekkussens; 1 tot maximaal 10 dagen
  • Schootkussens; 1 tot maximaal 10 dagen
  • Slaaptunnels; 1 tot maximaal 10 dagen
  • Oogmaskers; 1 tot maximaal 10 dagen
  • Cadeaubon; 2 werkdagen

Wilt u, NA 7 weken, meer informatie over de levertijd van uw bestelling? Stuurt u ons dan een e-mail (kan ook via contactformulier) met uw ordernummer. Dan kijken we het voor u na.

Soms halen we de levertijd niet door bijvoorbeeld een (school)vakantie of door ziekte. Daarnaast hebben wij fulltime zorg voor onze ZEMVB (zeer ernstig meervoudig verstandelijk beperkte) zoon Qwin.

Als uw deken klaar is gaat deze met de pakketpost (PostNL) mee, wij versturen twee tot drie keer per week. U ontvangt dan per e-mail een track-and-trace code zodat u zelf kunt zien wanneer de deken wordt geleverd. De mail wordt verzonden zodra wij de verzending klaar maken, het kan dan soms nog een dag duren voordat we het pakket aanbieden aan PostNL.

Besteld u meerdere producten tegelijk met verschillende levertijden, dan geldt de langste levertijd.

Afhalen in Utrecht
Er is ook een mogelijkheid dat u uw bestelling komt afhalen. U ontvangt dan, als uw bestelling klaar ligt, een email met adresgegevens en openingstijden en het verzoek aan ons door te geven wanneer u komt, wij zijn namelijk ook tijdens onze openingstijden niet altijd aanwezig.


Bij het afhalen s.v.p. aanbellen via de intercom (modeliefjemaakt). Niet naar binnen gaan als de deur al open is, we zitten in een bedrijfsverzamelgebouw en weten dan niet dat u binnen bent.

Wij doen onze uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren.

Open chat
1
Stuur me een WhatsApp berichtje...
Hallo, waarmee kunnen we je helpen? We proberen je z.s.m. te beantwoorden, dit kan even duren...