Levertijd

Levertijd en Corona >>
Door de coronacrisis hebben wij een achterstand opgelopen van meerdere weken. De levertijd is dus langer dan de gebruikelijke 12 weken. We doen ons best om alle bestellingen z.s.m. te produceren en te verzenden. Excuses voor het ongemak en bedankt voor het geduld.

Wilt u, NA de 12 weken, meer informatie over de levertijd van uw bestelling? Stuurt u ons dan een e-mail (kan ook via contactformulier) met uw ordernummer. Dan kijken we het voor u na.

De levertijd van verzwaringsdekens bedraagt ongeveer 12 weken. Voor schoot-/, nekkussens, slaaptunnels en oogmaskers is de levertijd korter. Deze proberen we z.s.m. te produceren en versturen, zie onderstaand:

  • Verzwaringsdekens; 12 weken (na Coronacrisis)
  • Nekkussens; maximaal 2 weken
  • Schootkussens; maximaal 2 weken
  • Slaaptunnels; maximaal 4 weken
  • Oogmaskers; maximaal 9 dagen
  • Cadeaubon; 2 werkdagen

Soms halen we deze levertijd niet door bijvoorbeeld een (school)vakantie of door ziekte. Daarnaast hebben wij fulltime zorg voor onze ZEMVB (zeer ernstig meervoudig verstandelijk beperkte) zoon Qwin.

Als uw deken klaar is gaat deze met de pakketpost (PostNL) mee. U ontvangt dan per e-mail een track-and-trace code zodat u zelf kunt zien wanneer de deken wordt geleverd. De mail wordt verzonden zodra wij de verzending klaar maken, het kan dan soms nog een dag duren voordat we het pakket aanbieden aan PostNL.

Wij doen onze uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren.

Levertijd en Corona >>

Open chat
1
Stuur me een WhatsApp berichtje...
Hallo, waarmee kunnen we je helpen? We proberen je z.s.m. te beantwoorden, dit kan even duren...