Levertijd

Levertijd en Corona >>
Door de coronacrisis hebben wij een achterstand opgelopen van meerdere weken. De levertijd is dus langer dan de gebruikelijke 12 weken. We doen ons best om alle bestellingen z.s.m. te produceren en te verzenden. Wij gaan dit jaar 1 week op zomervakantie, de rest werken we door. Excuses voor het ongemak en bedankt voor het geduld.

Wilt u, na de 12 weken, meer informatie over de levertijd van uw bestelling? Stuurt u ons dan een e-mail, WhatsApp via deze site of messenger bericht via Facebook met uw ordernummer. Dan kijken we het voor u na.

De levertijd van verzwaringsdekens bedraagt ongeveer 12 weken. Voor schoot-/, nekkussens, slaaptunnels en oogmaskers is de levertijd korter. Deze proberen we z.s.m. te produceren en versturen.

  • Verzwaringsdekens; 12 weken (na Coronacrisis)
  • Nekkussens; maximaal 2 weken
  • Schootkussens; maximaal 2 weken
  • Slaaptunnels; maximaal 4 weken
  • Oogmaskers; maximaal 9 dagen
  • Cadeaubon; 2 werkdagen

Soms halen we deze levertijd niet door bijvoorbeeld een (school)vakantie of door ziekte. Daarnaast hebben wij fulltime de zorg voor onze ZEMVB (zeer ernstig meervoudig verstandelijk beperkte) zoon Qwin.

Als uw deken klaar is gaat deze met de pakketpost (PostNL) mee. U ontvangt dan per e-mail een track-and-trace code zodat u zelf kunt zien wanneer de deken wordt geleverd.

Wij doen onze uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren.

Heeft u een vraag over uw bestelling, stuurt u ons dan een e-mail, WhatsApp of Messenger bericht met daarin uw ordernummer. Dan kijken we het, z.s.m. voor u na.

Levertijd en Corona >>

Open chat
1
Stuur me een WhatsApp berichtje...
Hallo, waarmee kunnen we je helpen? We proberen je z.s.m. te beantwoorden, dit kan even duren...