Naaiatelier Modeliefjemaakt

handgemaakte verzwaringsdekens en andere (verzwaarde) producten

Levertijd

Alle producten van Modeliefjemaakt worden met de hand in Breukelen gemaakt. De levertijd van nieuwe bestellingen van verzwaringsdekens en verzwaarde bankdeken is ongeveer 5 weken.

De levertijd van verzwaringsdekens bedraagt ongeveer 5 weken. Dit is een indicatie. Voor schoot-/, nekkussens, slaaptunnels en oogmaskers is de levertijd enkele dagen. Deze proberen we z.s.m. te produceren en versturen, zie onderstaand:

  • Verzwaringsdekens, maat M t/m XXXL; 5 weken
  • Verzwaringsdekens maat S; 1 tot 4 weken
  • Verzwaarde bankdekens; 5 weken
  • Nekkussens, Schootkussens, Slaaptunnels, Oogmaskers, Knuffels, Rompers, Friemeldoekjes, Doolhofjes;
    1 tot max 10 dagen
  • Cadeaubon; 2 werkdagen
Bestellingen van Modeliefjemaakt worden verzonden met PostNL

Wilt u, NA 4 weken, meer informatie over de levertijd van uw bestelling? Stuurt u ons dan een e-mail (kan ook via contactformulier) met uw ordernummer. Dan kijken we het voor u na.

Soms halen we de levertijd niet door bijvoorbeeld een (school)vakantie of door ziekte. Daarnaast hebben wij fulltime zorg voor onze ZEMVB (zeer ernstig meervoudig verstandelijk beperkte) zoon Qwin.

Besteld u meerdere producten tegelijk met verschillende levertijden, dan geldt de langste levertijd.

Als uw deken klaar is gaat deze met de pakketpost (PostNL) mee, wij versturen twee tot drie keer per week, meestal op woensdag en vrijdag. U ontvangt dan per e-mail een track-and-trace code zodat u zelf kunt zien wanneer de deken wordt geleverd.

De mail wordt verzonden zodra wij de verzending klaar maken, het kan dan soms nog een dag duren voordat we het pakket aanbieden aan PostNL.

Wij doen onze uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren.

Afhalen in Breukelen (Utr)
Wij hebben geen fysieke winkel, toch hebben we de mogelijkheid dat u uw bestelling komt afhalen. U ontvangt dan, als uw bestelling klaar ligt, een e-mail met onze adresgegevens en het verzoek aan ons door te geven wanneer u wilt komen,


wij zijn namelijk ook tijdens onze openingstijden niet altijd aanwezig.

Openingstijden:
ma. t/m vr. 09.30 – 13.30 uur

Herroepingsrecht
De producten van Modeliefjemaakt worden op maat en naar wensen van de consument gemaakt. De producten zijn om deze reden, en vanwege de hygiëne, dan ook uitgezonderd van het herroepingsrecht, zoals ook staat beschreven in onze Algemene Voorwaarden.

Open chat
1
Stuur me een WhatsApp berichtje...
Hallo, waarmee kunnen we je helpen? We proberen je z.s.m. te beantwoorden, dit kan even duren...