Naaiatelier Modeliefjemaakt

handgemaakte verzwaringsdekens en andere (verzwaarde) producten

Klantervaring: fibromyalgie

Zoals beloofd een stukje over fibromyalgie en onze verzwaringsdeken.

“Enkele jaren geleden kreeg ik de diagnose fibromyalgie, nadat ik al jaren met veel pijn in mijn lijf had rondgelopen. De nachten -wanneer je lijf tot rust komt – zijn in zekere zin het lastigste. Doorgaan is voor mij een manier om om te gaan met de pijn. Mijzelf afleiden en doorlopen. Na een burn-out heb ik van alles geprobeerd om een beetje te slapen. Van een wijntje voor het slapen, melatonine tabletten, meditatie en uiteindelijk zelfs slaapmedicatie…niets hielp. En nu een verzwaringsdeken. Na de geboorte van mijn zoontje 2 jaar geleden heb ik eigenlijk geen nacht meer goed geslapen. En als ik sliep en ik eruit moest voor voeding oid, dan kon ik niet meer in slaap komen. Mijn hele lijf deed pijn en ik werd erg onrustig. Met de verzwaringsdeken ga ik liggen, en ik val meteen weer in een diepe slaap….zo fijn en bijzonder! Ben nu (ondanks de korte nachten) veel meer uitgerust.De eerste paar dagen was ik echt gesloopt, moe…maar ja, had al zolang niet goed geslapen. En nu…is het echt geweldig. Mijn lijf doet veel minder pijn. En de druk van de deken is zo ontspannend. Het is wel even een struggle om em op zn plek te krijgen, omdat ik soms echt minder kracht in mijn armen en benen heb. Maar dat is dan ook alles.Ik weet natuurlijk nog niet wat het op de lange termijn gaat doen, maar ik ben nu al erg enthousiast! Voor fybropatiënten volgens mij een uitkomst, omdat slaap zo belangrijk is voor herstel. En al gaan je klachten er niet van over, het maakt het wel veel dragelijker. Wel een aandachtspuntje voor fybropatiënten (en misschien wel voor iedereen?): neem de tijd voor het wennen! Ik wil niet meer zonder mijn deken!”

Het wennen aan een deken is sowieso voor veel mensen belangrijk. Dit kan van enkele dagen tot enkele weken duren. Dit omdat je heel anders gaat slapen!

#verzwaringsdeken #adhd #pddnos #autisme #prikkelverwerking #dementie #parkinson #restlesslegs #add #syndroomvandown #slaapproblemen #sensorischeintegratie #korsakov #fibromyalgie #chronischepijn #geborgengevoel

Open chat
1
Stuur me een WhatsApp berichtje...
Hallo, waarmee kunnen we je helpen? We proberen je z.s.m. te beantwoorden, dit kan even duren...