Naaiatelier Modeliefjemaakt

handgemaakte verzwaringsdekens en andere (verzwaarde) producten

Hoofdpijn of lichtgevoelig?

Je hebt vast wel eens zo’n oogmasker gehad voor in het vliegtuig of op vakantie. Wij hebben deze oogmaskers geupgrade naar verzwaarde oogmaskers.

Je kan het oogmasker gebruiken bij hoofdpijn, om te ontspannen en bij meditatie. Wij hebben gekozen voor een brilvormig masker zodat de neus goed vrij blijft. Door het gewicht (300 gram) van het masker wordt er lichte druk op je ogen uitgeoefend welke rustgevend en ontspannend werkt.

Hoe helpt het oogmasker nu precies?
1. Het kan hoofdpijn verlichten. Door de lichte druk van het oogmasker. Hou je bij migraine graag je handpalmen tegen je ogen gedrukt? Dan kan een oogmasker je zeker helpen!
2. Bij het ontspannen van je ogen. Werk je de hele dag achter de computer en heb je elke avond last van vermoeide ogen? Door de lichte druk lukt het beter om de spieren rondom je ogen beter te ontspannen.
3. Je kan het masker koelen door hem in een Zip lock zakje in de koelkast te bewaren. Heerlijk als je oververhit bent of juist even over de verwarming of over een kruik als je het enorm koud hebt (niet in de magnetron!)
4. Slaap je slecht doordat je erg lichtgevoelig bent? Het verzwaarde oogmasker sluit alle licht buiten. Gebruik als je lichtgevoelig bent wel altijd het masker in een schemerdonkere kamer. Anders kan je na gebruik tijdelijk wat moeite hebben met scherpstellen door de felle overgang van donker naar licht.
5. Bij sinuspijn door de lichte druk op de holtes lukt het beter om te ontspannen. Doordat onze vulling vrij kan bewegen voelt het als een lichte massage.Ook kan je het verzwaarde oogmasker gebruiken bij yoga meditatie voor extra ontspanning!

Zie ook >>

Onze maskers worden gemaakt van 100% katoen flanel en zijn lekker zacht voor de huid en gevuld met een korrel van witte kwarts. #verzwaardoogmasker #eyepillow #weightedeyemask

Open chat
1
Stuur me een WhatsApp berichtje...
Hallo, waarmee kunnen we je helpen? We proberen je z.s.m. te beantwoorden, dit kan even duren...