ModeliefjeMaakt.nl

Met liefde op maat gemaakte dekens en shirts

ModeliefjeMaakt.nl

Verzwaringsdekens

voorbeeld verzwaringsdeken

“Verzwaarde dekens zijn als warme knuffels. Ze vormen zich om uw lichaam geven druk die helpt bij het ontspannen van het zenuwstelsel. Denk aan: een baby die gewikkeld wordt in een doek- het gewicht en de druk, zorgt voor troost en de nodige ontspanning, het stimuleert ook de productie van serotonine om de stemming te verbeteren. Deze zelfde chemische reactie wordt omgezet in melatonine, dat je lichaam een signaal geeft om te rusten en te ontspannen. Verzwaarde dekens zijn ideaal voor iedereen die op zoek is om een niet-medicamenteuze therapie uit te proberen, die zowel veilig als effectief is.”

Een verzwaringsdeken helpt bij angst, prikkelverwerking, autisme en slaapproblemen . Door de diepe druk lukt het om beter te ontspannen en kalmeren.

Gemaakt van katoen met een natuurlijke, wasbare vulling (handwas).

Ze worden op bestelling gemaakt en stof zoveel mogelijk naar wens afhankelijk van voorraad. Effen kleuren zijn ook mogelijk.

Stofmogelijkheden kunnen hier bekeken worden >>

De dekens worden met de hand gemaakt en hebben een levertijd van ongeveer 4 weken. Mocht dit afwijken dan krijgt u persoonlijk bericht. 

Prijzen van onze dekens kunt u hier vinden >>

Meer lezen over verzwaringsdekens? Het magazine ‘Nieuwetijdskind’ plaatste er een artikel over. Lees het hier >>